Beleef de 6h Moto als VIP bij ons raceteam !

Exclusief VIP arrangement voor onze fans !

Het Bike Parts – Interbike Racing Team scheert momenteel hoge toppen in het Belgisch Kampioenschap uithouding snelheid.

Op Zondag 18 augustus, tijdens de 6 heures Moto, zal dit Endurance team met de tandem Gian Mertens – Nicky De Wit op hun Suzuki en Kawasaki superbikes alles uit de kast halen om deze positie nog te versterken én mogelijk al de kroon op het seizoen 2019 te zetten.

Afspraak op het legendarische circuit van Francorchamps waar deze superbike rijders zich gedurende een wedstrijd van 6 uur zullen meten met een aantal Internationale Endurance Teams.

Naast het Interteam van de Bike Parts – Interbike Renstal komt ook hun Junior team aanzetten met piloten De Block – Dieleman – Vermeiren, een trio dat dit seizoen het meest opgemerkt en besproken wordt in het BK Endurance.

 

 

Wij nodigen u graag uit om dit een dagje als VIP mee te maken.

Deze dag omvat toegang, parking, middaglunch in Brasserie Pit, 5 dranktickets met als apotheose een begeleide grid walk (rond 12u ) voor de start en een circuitverkenning, over de safetyzone in een open treintje, tijdens de wedstrijd.

Tevens heeft u tijdens de wedstrijd toegang tot de Bike Parts – Interbike box waar u de adrenaline tijdens de wedstrijd van nabij zal kunnen meemaken !

 

Interesse ? Wij verwelkomen u dan graag in het “Welcome Center” op zondag 18 augustus tussen 8 en 10 u. Kostprijs € 75,- over te schrijven op BE26 4095 0311 8129, voor 10 augustus, met vermelding van uw naam en het aantal kaarten.

 

Met sportieve groeten,

 

Het Bike Parts – Interbike Racing Team