Financiering aankoop motorfiets bij Interbike

Financiering van uw motorfiets bij Interbike lokeren

Financier de aankoop van uw motorfiets

 

Op de site van beobank kunt u een simulatie maken en de volledige voorwaarden lezen.  Klik hier.

 1. Kies het gewenste bedrag of maandelijkse afbetaling
 2. Kies de gewenste looptijd

U kunt tot 120% van de aankoopwaarde lenen.
Hiermee kunt u uw omnium en de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de belasting op inverkeersstelling en de schuldsaldoverzekering financieren.

 

 

 

 

Uw lening wordt geregeld in drie stappen :

 1. Online aanvragen : Kies op onze site hoe u wilt dat we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor.
 2. Behandeling van uw aanvraag : We verifiëren uw gegevens.  We raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank.

 3. Aanvaarding van uw dossier : We zijn er bijna! Als we uw dossier aanvaarden, moet u nog wel het contract tekenen vooraleer we het geld op uw rekening kunnen storten.

   

   

   

Uw voordelen

 

 1.  Aantrekkelijke rentevoet van 1,29% JKP1
 2.  Leen tot 120% van de aankoopwaarde
  U kunt tot 120%2 van de aankoopwaarde van uw motor lenen. Hiermee kunt u uw omnium- en de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de belasting op inverkeerstelling en de schuldsaldoverzekering financieren.
 3.  Helemaal op uw maat :
   We luisteren voor we advies geven en stellen een lening voor die rekening houdt met uw 
   mogelijkheden en wensen.
 4.  Vlotte afhandeling :
   Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard,
   ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld u ter beschikking gesteld.

 

Voorbeeld :
lening op afbetaling van 8.000 euro terugbetaalbaar in 42 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 1,29% (vaste actuariële debetrentevoet: 1,29%). Dit betekent 42 maandaflossingen van 194,88 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 8.184,96 euro.

1 Lening op afbetaling tegen een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 1,29% (vaste actuariële debetrentevoet: 1,29%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier. Voor een maximum bedrag van 50.000€. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn hangt af van het ontleende bedrag maar zal, voor deze rentevoet, niet meer zijn dan 60 maanden. Voor andere looptijden en bedragen, gelieve contact op te nemen met een Beobank agentschap.Voorstel voorbehouden aan particulieren. Enkel geldig voor nieuwe wagens, nieuwe motoren, nieuwe mobilhomes, nieuwe caravans, nieuwe elektrische fietsen en tweedehandswagens jonger dan 2 jaar, op vertoon van een factuur of recente bestelbon ondertekend door beide partijen. Voorwaarden geldig op 01/04/2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

2 Uitsluitend voor de financiering van de omnium- en de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de belasting op inverkeerstelling en de schuldsaldoverzekering.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6160 - BIC: CTBKBEBX – FSMA 19688 A.

Contact