Sym X-Pro 50 (E5) B-klasse

€2 299,00 
21% vat incl.
Stock: 
On demand

Specifications

State: 
New
Engine displacement: 
50 cc
Class: 
A
Fuel: 
Petrol
Color: 
Wit of Zwart

Veelzijdige express-scooter

SYM levert een breed gamma scooters, waaronder ook een model voor professioneel gebruik . Zelden was een scooter zo multifunctioneel inzetbaar als de X-PRO om de lokale leveringsdienst te garanderen.

Dankzij een compact formaat en wendbaar karakter koerst de X-PRO vliegensvlug door het drukke stadsverkeer en is hij in zijn hoedanigheid als express-scooter optimaal voorbereid op zakelijke toepassingen en een handige hulp voor uiteenlopende zorg- en bedrijfsmatige instanties.

Uw medewerkers kunnen op beide oren slapen: de scooter zet veiligheid en evenwicht voorop. Robuustheid en betrouwbaarheid omschrijven het model dan ook het best. Dankzij de dubbele schokbreker is de X-PRO bestand tegen het zwaarste werk.

Dat SYM de X-PRO perfect weet af te stemmen op de doeleinden waarvoor hij wordt ingezet, blijkt ook uit de keuze van de motor. Zo kan je vertrouwen op een zuinig 4-takt motorblok dat voor lage kosten per kilometer zorgt en een tankinhoud van 9l. De scooter is dus overduidelijk berekend op zijn taak.

Bezorgen van post, lunches of als servicescooter, de SYM X-PRO staat als echte duizendpoot voor u klaar!

 

Compact formaat

Dat SYM rekening heeft gehouden met de gebruiksdoeleinden van de X-Pro blijkt uit zijn compact formaat. Zijn naam zegt het zelf: de express-scooter verplaatst zich als de bliksem in een stedelijke omgeving en is daarom uiterst geschikt voor professioneel gebruik.

Wendbaar karakter

Dankzij de wendbaarheid van de scooter wordt er in een mum van tijd bij u thuis of op het werk geleverd. SYM heeft de X-Pro speciaal ontworpen opdat hij vliegensvlug door het drukke stadsverkeer kan koersen. Ook voor SYM is de klant koning!

Prijzen inclusief rijklaar maken.
Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop.

Contact